- Autor: katerin1111
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 600 |
| Cibule | 270 |
| Oleje (všechny druhy) | 35 |
| Vejce celá průměr | 110 |
| Párky průměr | 70 |
| Hořčice plnotučná | 50 |
| Mouka pšeničná hladká | 10 |
| Okurky sterilované | 30 |
Energetická hodnota celkem: 8373 kJ
Bílkoviny (g): 147,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 48,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 2093 kJ
Bílkoviny (g): 36.8, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 12, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






